Bioenergi

Bildet er fra en tidligere utgave av Bioenergidagene. Foto: Nobio Bildet er fra en tidligere utgave av Bioenergidagene. Foto: Nobio

Klart for Bioenergidagene 2021

I år går Bioenergidagene av stabelen den 22.–23. november på Quality Airport Hotel, Gardermoen. Konferansen blir både fysisk og digital.

– Bioenergidagene er bransjens årlige møteplass for faglig påfyll og nettverksbygging. Konferansen samler mellom 150 og 200 deltakere som jobber i hele verdikjeden fra ressurssiden til levert bioenergi, sier daglig leder Henriette Vivestad i Norsk Bioenergiforening. – På konferansen får du høre interessante innlegg om bioenergi i form av varme, kraft, drivstoff, og andre produkter.

 

Daglig leder Henriette Vivestad i Norsk Bioenergiforening ønsker velkommen til Bioenergidagene 22.–23.november.  Foto: Nobio

 

Konferansen gir et godt innblikk i gjeldende og kommende rammebetingelser som har stor betydning for bransjens utvikling og den videre satsingen på bioenergi i Norge. – På kvelden den 22. november samles vi til konferansemiddag med god mat og drikke i trivelig lag, sier Vivestad.

– Ønsker du å bli oppdatert på hva som skjer innen bioenergi og utvide nettverket ditt – er du interessert i biobrensel, biovarme, biodrivstoff, biogass, biokull eller nye markeder er dette stedet å være, mener Vivestad.

Utstilling

Det er også mulighet til å besøke konferansens utstilling, der man også kan vise frem sine produkter. – Etter hvert som utstillere melder seg, vil det også legges ut informasjon på det digitale utstillerområdet vårt, sier Vivestad.

Program finner du her!

Du melder deg på her!

 

 

 

 

 

FORETAK

Tekniske Nyheter AS
Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

41 64 45 27
post@tekniskenyheter.no

ANSVARLIG REDAKTØR

FACEBOOK OG RSS

Tekniske Nyheter logo

Tekniske Nyheter AS
Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

41 64 45 27
post@tekniskenyheter.no

ANSVARLIG REDAKTØR
Stig Granås

41 35 15 70
stig@tekniskenyheter.no