Energieffektivisering

Styrker fokuset på energiovervåking gjennom digitalisering

Hallgeir Holmedal (alder 47) er ansatt som Digital Power Sales Specialist i Schneider Electric Norge.

Dette melder Schneider Electric.

- Gjennom digitalisering kan vi utvikle løsninger og prosjekter med økt lønnsomhet, pålitelighet og bærekraft. Det gleder jeg meg til å være en del av, sier Holmedal, som startet i Schneider Electric 1. juni 2021.

 

Hallgeir Holmedal. Foto: Schneider Electric

Den 21. oktober vil Holmedal blant annet presentere den digitale plattformen for energiovervåking EcoStruxure Power Monitoring Expert på Schneider Electric-konferansen Innovation Day 2021. Eventet fokuserer på forretningsmulighetene ved bærekraftsteknologi.

Holmedal er utdannet høyskoleingeniør i elektro/automasjon fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han har en tung arbeidsbakgrunn med fokus på energidistribusjon, -effektivisering og -kvalitet fra tidligere ledende stillinger: fra bid managment til prosjektering og prosjektstyring hos globale leverandører som selger blant annet til metall-, olje- & gass- og maritimindustrien.

- Jeg kjenner Schneider Electric fra før og setter pris på det hyggelige arbeidsmiljøet. I tillegg har selskapets utpregede fokus på miljø og bærekraft vært en viktig grunn til å takke ja til denne stillingen. Miljøfokus trenger vi definitivt mer enn noensinne fremover. Samtidig ser jeg for meg utfordringer i enkelte bransjer som ennå ikke har innsett hvor lønnsomt det er å digitalisere. Slike segmenter, som for eksempel veiinfrastruktur, utgjør en utfordring og samtidig også et betydelig markedspotensial, avslutter Holmedal.

Hallgeir Holmedal er fra Bergen, men har lenge vært bosatt i Åfjord og Trondheim før han flyttet til Oslo, hvor han har bodd de siste 21 årene. Han er gift og hans hobby er friluftsliv, trening og musikklytting.

 

 

 

FORETAK

Tekniske Nyheter AS
Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

41 64 45 27
post@tekniskenyheter.no

ANSVARLIG REDAKTØR

FACEBOOK OG RSS

Tekniske Nyheter logo

Tekniske Nyheter AS
Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

41 64 45 27
post@tekniskenyheter.no

ANSVARLIG REDAKTØR
Stig Granås

41 35 15 70
stig@tekniskenyheter.no