Hordaland Bioenergi vant pris

Voss kommunes miljøvernpris for 2015 ble tildelt Hordaland Bioenergi. Det var lederen i miljø- og kulturutvalget i Voss kommune, Vidar Skeie, som delte ut prisen til daglig leder Kathrine Månum i Hordaland Bioenergi.

– Prisvinneren i år har hatt fokus på energi og klima. Og fokuset er på fornybar energi. Vi vet at dersom klimaendringene skal reduseres, må vi gå over fra å bruke fossil energi til fornybar energi. På bakgrunn av sitt arbeid med å tilrettelegge for overgang til bruk av fornybar energi har miljø- og kulturutvalget tildelt Hordaland Bioenergi Voss kommunes miljøvernpris for 2015, sa Skeie under utdelingen av prisen ifølge voss. kommune.no.

Lederen i miljø- og kulturutvalget, Vidar Skeie, delte ut prisen til daglig leder Kathrine Månum i Hordaland Bioenergi. Foto: Gunnar Bergo

 

I Hordaland og på Voss er det store skogressurser. – Produksjon av biobrensel vil være en fremtidsrettet ressursutnyttelse som også vil kunne bidra til lokal verdiskapning, sa Skeie.

Hordaland Bioenergi ble opprettet i 2011 og arbeider med bygging og drift av varmesentraler, samt produksjon og levering av flis.

 

 

 

 

FORETAK

 

Tekniske Nyheter DA

Fjellveien 24
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB