NoBio har fått ny daglig leder

Nobio har ansatt Martin S. Kristensen som ny daglig leder. Han har opparbeidet seg god erfaring med bioenerginæringen gjennom sitt arbeid i Energigården og har en master i Fornybar Energi hvor hovedoppgaven omhandlet både bioenergi og fjernvarme.

Martin S. Kristensen er ny daglig leder i Norsk Bioenergiforening (NoBio). Foto: NoBio

 

Han ser frem til å arbeide med å fremme økt bruk og bedre rammebetingelser for bioenergi i Norge og er en ildsjel med mange gode ideer.

Tidligere daglig leder, Hege Holte Nielsen, er i gang med nye utfordringer i Norges Vassdrags- og Energidirektorat. – Takk for en spennende og lærerik tid i Nobio i en periode hvor vi har fått gjennomslag for flere viktige virkemidler og rammebetingelser for bioenergi, sier Hege.

Hun mener at det fremdeles er mye å ta fatt i, men er sikker på at Martin er den rette mann for å ta stafettpinnen videre. – Jeg ønsker dere alle lykke til med det videre arbeidet for å fremme økt bærekraftig bruk og lønnsom produksjon av bioenergi i Norge og takker for et fantastisk godt samarbeid med styret i Nobio og alle dere i bioenerginæringen, sier Hege Holte Nielsen.

FORETAK

 

Tekniske Nyheter DA

Fjellveien 24
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB