Skal fange energityver

Ventilasjon-, varme- og lysanlegg som ikke slår seg av. Pumper, reklameskilt og kassaapparater som står på. Det er noen av mange energityver som stjeler kilowatttimer etter at dørene til yrkesbygget er låst og de ansatte er gått hjem.

Fang Energityven er et enkelt, men virkningsfullt tiltak som frembringer bevissthet og resultater, melder Grønn Byggallianse. Som oftest kan enkle grep som ikke krever kostbare investeringer, gi gode resultater – både for miljøet og for bunnlinja. Fang Energityven involverer og engasjerer driftspersonellet som har den daglige omsorgen for byggene, slik at de får økt kunnskap og motivasjon til å drifte sine bygg på en miljømessig og økonomisk god måte.

 

 

5.oktober skal Grønn Byggallianse fange energityver. Foto: Grønn Byggallianse

Grønn Byggallianse vil i år være enda mer offensive enn i fjor. De ønsker å få med flere av medlemmene sine og enda flere bygg, medlemmer kan gjerne melde på hele porteføljen. Hvis det er mulig ønsker de også å ta med leverandører av de tekniske styringssystemene på de ulike byggene, slik at de kan avdekke feil og mangler på SD-anlegg.

Klikk her for mer informasjon.

 

 

 

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter DA

Fjellveien 24
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB