Bioenergidagene arrangeres 23.–24. november

Årets bioenergidager går av stabelen 23.–24. november på Quality Airport Hotel Gardermoen. Nytt av året er muligheten for digital deltakelse via ”live-streaming”.

Bioenergidagene er bransjens store møteplass. Er du interessert i biobrensel, biovarme, biodrivstoff, biogass eller nye markeder, er dette stedet å være, ifølge Norsk Bioenergiforening som er arrangør.

Konferansen samler i normalår cirka 150 deltakere som jobber i hele verdikjeden fra ressurssiden til levert bioenergi. – På bioenergidagene vil du treffe nye og gamle bransjekolleger og få oversikt over hva som skjer i dagens og fremtidens bioenergibransje, både i Norge og Europa. Du vil også få muligheten til å besøke konferansens utstilling der du også kan vise frem dine produkter, sier daglig leder i Norsk Bioenergiforening, Henriette Vivestad.

– Benytt sjansen til å bygge nettverk og å møte nye, interessante mennesker, høre på interessante innlegg om bioenergi til ulike formål og oppdatere deg på gjeldende og kommende rammebetingelser, sier Vivestad.

På kvelden den 24. november, arrangeres det konferansemiddag.

Ved å delta digitalt har de som følger med på sendingen, mulighet til å delta aktivt i salen med både lyd og bilde.

Programmet for Bioenergidagene finner du, her! 

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB