Askim & Mysen Rør åpner avdeling Romerike

Askim og Mysen Rør åpner i august en avdeling på Romerike. Selskapet har mange prosjekter i området og ønsker en bedre nærhet til sine kunder. Avdelingsleder Anders Sand vil å bygge opp en solid avdeling med dyktige lærlinger, rørleggere, prosjektledere og ingeniører.

Askim & Mysen Rør AS (AMR) har i dag cirka 140 ansatte og en årsomsetning på 270 millioner. Gjennom mange år har AMR hatt mangfoldige prosjekter i Østfold, Viken/Akershus og Oslo. Selskapet har bred kompetanse i VVS-bransjen og leverer sanitær-, varme-, kjøle-, sprinkler- og ventilasjonsanlegg. Prosjektene er i stor grad boliger, næringsbygg, skoler, sykehus og rehabiliteringsprosjekter.

 

 

Anders Sand (venstre) og Tollef Berger (høyre) gleder seg til å etablere AMR avdeling Romerike.

 

På Romerike er AMR blant annet i gang med nye Fjellhamar skole. Dette er et samspillsprosjekt med Betonmast Romerike og Lørenskog kommune som omfatter barneskole, svømmehall og idrettshall. Prosjektet har en samlet økonomisk ramme på 1,2 milliarder kroner. Rørleggerarbeidene for AMR utgjør omtrent 90 millioner kroner og består av sanitær, varme, kjøling, sprinkler, brønnpark og vannbehandling for bassengene.

 

Nye Fjellhamar Skole omfatter barneskole med tilhørende svømmehall og idrettshall. Anleggene skal stå ferdig i 2023.

Romerike har over tid blitt et meget viktig marked for AMR. Avdelingsleder Anders Sand vil bygge opp en lokal avdeling og står foran en spennende utfordring med rekruttering av dyktige lærlinger, rørleggere, prosjektledere og ingeniører. Avdelingen vil samarbeide tett med AMR sitt hovedkontor i Indre Østfold når det gjelder faglige ressurser og støttende stabsfunksjoner.

- Vi skal være en sunn konkurrent i markedet og levere gode produkter til våre kunder. Det er viktigere med et godt samarbeide i håndverksbransjen enn å bruke tid og krefter på å motarbeide hverandre. I Lillestrøm og Romerike er det mange fremtidige og meget interessante prosjekter. Her vil det være muligheter for alle seriøse bedrifter, understreker Sand.

Selv ble Anders rørlegger i 1994 og tok svennebrevet i 1998. Han har vært aktiv rørlegger frem til 2013.  Som rørlegger, bas og senest prosjektleder i 7 år har han en solid erfaring. Anders har fylt på med FG-sertifisering sprinkler og fire år på KEM for å bli ingeniør og rørleggermester. Når han nå starter som avdelingsleder i Askim & Mysen Rør Romerike, vil han samarbeide tett med daglig leder Tollef Berger og driftsleder Ingar Heer for å bygge opp en avdeling å være stolt av.

 

   

                               

Om prosjekt Nye Fjellhamar Skole

·         Samspillskontrakt med Betonmast Romerike og Lørenskog kommune
·         Norges største barneskole
·         Svømmehall med idrettsbasseng og terapibasseng
·         Idrettshall med 2 håndballbaner
·         Samlet målpris ca 1,2 mrd
·         AMRs målpris ca 90 mill
·         Oppstart oktober 2020 med overlevering april 2023

 

AMRs leveranse i prosjektet:

·         Sanitær
·         Varme
·         Kjøling
·         Sprinkler
·         Brønnpark
·         Vannbehandling for bassenger

 

    

 

 

 

Om Askim & Mysen Rør AS

·         Etablert i 1904
·         140 ansatte
·         Årsomsetning på 270 mill.
·         Leverer sanitær, varme, kjøling, brønnparker, sprinkleranlegg og ventilasjon
·         Egen prosjektering for mange prosjekter
·         Daglig leder Tollef Berger

           

 

 

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB