Klart for Bioenergidagene 2018!

Den 26. og 27. november arrangerer Norsk Bioenergiforening årets store bransjetreff på Quality Airport Hotel Gardermoen.

Første dag står i bioenergimarkedets og næringspolitikkens tegn. – Stadig mer fossil energi skal fases ut av energisystemet, og vi står ovenfor nye føringer fra EU og store endringer i den tradisjonelle energibransjen, sier Arnold Kyrre Martinsen i Norsk Bioenergiforening. – Økt bruk av biomasse til energi vil være nødvendig, men hvordan skal vi sikre en forutsigbar og konkurransedyktig forsyning?

  

Bildet er fra en tidligere Bioenergidag. Foto: Norsk Bioenergiforening

 

En rekke aktører fra bransjen er invitert til å presentere nye ideer og tanker om bioenergisatsningen, samt drøfte gode rammebetingelser for å nå målene. Det blir en god anledning for alle til å stille spørsmål.

Dag to preges av faglig fordypning i parallellsesjoner om biovarme og biodrivstoff. Enova, Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd er invitert til å orientere om sine aktuelle aktiviteter og tiltak.

– Etter lunsj følger en felles sesjon der vi ser på nye markeder og muligheter som skapes av det kommende mineraloljeforbudet. Et sentralt stikkord er hvordan vi kan få til et felles bransjeløft, sier Martinsen.

Om kvelden den 26.november arrangeres det konferansemiddag. –Her treffer du gamle kjente og nye aktører i bransjen, og det er en gylden anledning til å friske opp kontaktnettet, sier Martinsen.

Utstilling

– I år vil vi arrangere en utvidet utstilling der du kan vise frem dine produkter og løsninger for bransjen. Det er anledning til å leie standplass på konferansens utstilling, sier Martinsen. – Dette er en ypperlig anledning til å eksponere din virksomhet. Leiepris per stand er 4000 kr + mva. Det er anledning til å bestille bord til å legge ut brosjyrer og annet materiell i forbindelse med utstillingen.

– Vi ønsker velkommen til årets største og viktigste bioenergitreff, sier Arnold Kyrre Martinsen.

Her kan du melde deg på!

 

Program finner du her.

 

FORETAK

 

Tekniske Nyheter DA

Fjellveien 24
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB