Årets Grønne Driftskonferanse – fremdeles ledige plasser!

For nøyaktig 1 år siden samlet Grønn Byggallianse 108 personer til sin årlige Grønne Driftskonferanse. Onsdag 14 november braker det løs igjen. Årets program har fokus på å få driftsorganisasjoner til å redusere sin miljøpåvirkning, og å jobbe smartere i hverdagen.

– I år har vi hentet inn eksperter på drift av bygg, forteller rådgiver i Grønn Byggallianse, Kjell Petter Småge som fortsetter: – Vi ønsker at konferansen skal skille seg ut fra andre konferanser ved at vi holder oss til et "praktisk" nivå. Det kan være vanskelig nok å holde fokus i en travel hverdag, derfor fokuserer vi på erfaringsoverføring på denne konferansen, slik at hver enkelt slipper å finne opp kruttet selv.

Kjell Petter Småge, som er ansvarlig for konferansen, og rådgiver i Grønn Byggallianse, sammen med daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Bramslev. Her fra fjorårets konferanse. Foto: Tekniske Nyheter

 

– Målgruppen for konferansen er personer i driftsorganisasjoner som utfører jobben, det er her «slaget» om klimamålene står hver eneste dag, sier Småge.
– Denne gjengen "prater ikke bare om hvor viktig det er å redusere miljøbelastningen". Denne gjengen er de som "går den grønne veien", sier han.

Resultatene fra Fang energityven blir presentert og det blir kåring av Årets Grønne Driftsteam.

I tillegg får du høre om disse temaene på konferansen:
• Smarte bygg – hvordan blir det i fremtiden?
• Grønn eiendomsdrift
• God vannbehandling
• Miljøledelse
• Energiøkonomisering

Det er fortsatt ledige plasser så nøl ikke med å melde deg på! Det blir en dag full av motivasjon og erfaringsutveksling.

Meld deg på her!

  

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter DA

Fjellveien 24
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB