Første boligprosjekt med BREEAM-NOR Very good

Grønn Byggallianse overrakte plaketten som viser at Hollenderkvartalet er sertifisert i henhold til BREEAM-NOR Very good, som det første boligprosjektet noensinne.

– Bane NOR Eiendom har en ambisiøs miljøstrategi som sier at vi skal BREEAM-sertifisere alle store prosjekter, så det var helt naturlig for oss å prøve ut BREEAM-NOR for bolig da boligmanualen lå klar til bruk, sier prosjektsjef i Bane NOR Eiendom, Sven Kruse-Jensen i en melding fra Grønn Byggallianse.

Sertifiseringssjef i Grønn Byggallianse, Viel Sørensen, og prosjektsjef i Bane Nor Eiendom, Sven Kruse-Jensen, utenfor Hollenderkvartalet. Foto: Siri Dobloug

 

Bane NOR Eiendom forteller at de har god erfaring med BREEAM-NOR- prosjekter, og at sertifiseringen av Hollenderkvartalet var en god erfaring å ha med seg videre.

– Vi synes poengsystemet fungerer bra – og nå har vi også erfart at det fungerer i boligsammenheng, sier Kruse-Jensen som fortsetter: – Vi synes jo selvsagt at det var spesielt hyggelig å være først ut til å få sertifikatet for et boligprosjekt. Det var et mål som entreprenør JM Norge og vi som byggherre satte oss tidlig i prosjektet, og det målet nådde vi. Det hjelper å ha en motivert og engasjert entreprenør med på laget.

Hollenderkvartalet ble utsolgt i et godt boligmarked, og stod ferdig til innflytting i 2018. 

 

 

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter DA

Fjellveien 24
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB