Nybygg på Sortland får dekket 50 prosent av energibehovet med solstrøm

På taket av nybygget speiler nå solcellepanel seg i glitrende sjø mens fjellene ruver i bakgrunnen. Berggård Amundsens avdeling i Sortland leverer nå et av de første og største solcelleanleggene i regionen. Anlegget monteres på El-Teams nybygg og vil dekke 50 % av energibehovet til bedriften.

Dette melder Berggård Amundsen & Co i en pressemelding.

Viktig for miljøet

Daglig leder i EL-Team, Mads Røkenes, har stor tro på denne teknologien.

 -Solstrøm og solcellepaneler er en god investering og bra for miljøet. Når vi installerer dette på vårt nybygg tilegner vi oss ny kompetanse og erfaring som vi kan bruke ved innsalg av nye anlegg. Hva gir vel mer troverdighet hos kundene enn at vi har et solcelleanlegg til eget bruk?

Arbeid på solanlegget på El-Teams nybygg. Foto: Geir Lagesen

Stor oppmerksomhet

Dette anlegget blir et viktig referanseanlegg for Berggård Amundsens avdeling i Sortland og regionen. Det lokale energiverket får, med dette solcelleanlegget, sin første plusskunde. Vi har hatt en presentasjon for det lokale energiverket om solcelleanlegg, og allerede før solanlegget er ferdig installert så snakkes det om blant de andre installatørene i området, sier avdelingsleder Geir Lagesen.

Personlig oppfølging

Tom Thorjussen, salgsingeniør solenergi, fra Berggård Amundsens solavdeling reiste personlig opp og bistod kunden med guiding og ekspertise ved oppstart av anlegget.

-Dette er del av servicen Berggård Amundsen kan tilby når kunden skal i gang med sitt aller første anlegg. Dette skaper trygghet hos kunden, og det er viktig for oss, sier Tom Thorjussen.

Viktig kunde

EL-Team er en stor og viktig kunde for Berggård Amundsen på Sortland med sine 45 ansatte, og EL-Team AS har vært medlem av Norgeseliten siden 2001. Anlegget som nå installeres har 209 takpaneler og 29 veggpaneler; og hele anlegget er på 70 KWp.
FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB