Otovo ble årets solstråle

På Solenergidagen torsdag 6. september ble Otovo tildelt prisen ”Årets solstråle”. Prisen utdeles årlig til en person eller virksomhet i Norge som i forhenværende år har utmerket seg i sin innsats for å fremme bruk av solenergi.

– Bedriften har lykkes i å gjøre solenergi enkelt og tilgjengelig for alle, og er i særklasse når det gjelder markedskommunikasjon, sa styreleder Bjørn-Yngve Kinzler Eriksen i Norsk solenergiforening under utdelingen av prisen.

  

 Fra høyre: Simen Fure Jørgensen, Otovo og Bjørn-Yngve Kinzler Eriksen, styreleder Norsk solenergiforening. Foto: Tekniske Nyheter 

 

– Årets prisvinner har bidratt betydelig til å løfte solstrøm fra å være et tema kun for spesielt interesserte, til å bli et samtaleemne også blant ”folk flest”, sa Eriksen.  – Gjennom sin store gjennomslagskraft, har Otovo bidratt til at solenergi i økende grad blir ansett for å være aktuelt på norske bygg – det være seg i privatsektoren eller i næringsbyggsektoren, sa Eriksen. – Dette har vært med på å gi hele solenerginæringen et løft. I tillegg har virksomheten vært aktivt engasjert i arbeid internt i bransjen rettet mot forbedrede rammevilkår for solenergi og tydelige retningslinjer for trygg utbygging. 

– Tusen takk for prisen, det er en hyggelig dytt i ryggen. Vi har siden starten blitt løftet av alle de gode tilbakemeldingene vi har fått fra kundene våre, og takker for at også Solenergiforeningen oppmuntrer oss til å fortsette arbeidet med å gjøre solenergi så lett at alle klarer å kjøpe det på nett, sa Otovo-gründer og produktdirektør Simen Fure Jørgensen som mottok prisen på vegne av Otovo. – Vi er nå på vei ut i Europa og skal satse i nye markeder. Da er det veldig fint ha med seg denne prisen fra vår hjemmebane.
Prisen ”Årets solstråle” ble delt ut for første gang i 2013. Tidligere mottakere av prisen er blant annet Solenergi Fusen, Statsbygg og Obos.

 

 

FORETAK

 

Tekniske Nyheter DA

Fjellveien 24
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB