Klart for ”Årets grønne driftskonferanse”

7. november arrangerer Grønn Byggallianse ”Årets grønne driftskonferanse”. Her vil man blant annet få de første driftserfaringene fra Powerhouse Brattørkaia i Trondheim.

I sommer flyttet leietagerne inn i Norges mest energieffektive kontorbygg. Den offisielle åpningen av Powerhouse Brattørkaia ble markert den 30. august, og nå kommer Ingebjørg Foss Daae på ”Årets grønne driftskonferanse” for å dele Entras erfaringer.

Dette er ett av de smarteste byggene som har blitt realisert, og prosjektet har handlet om å bruke teknologi og data for å levere bedre kvalitet i folks arbeidshverdag og å få frem miljøvennlige løsninger. Er man nysgjerrig på bakgrunnen for alle valgene som er gjort, bør man ikke la denne muligheten gå fra seg, melder Grønn Byggallianse.

– Dette er en konferanse på et praktisk nivå, sier rådgiver i Grønn Byggallianse, Kjell Petter Småge. Foto: Tekniske Nyheter


Deler praktiske erfaringer fra grønn eiendomsdrift

– Dette er en konferanse på et praktisk nivå, og målgruppen er personer i driftsorganisasjonene. Målet er å dele praktiske erfaringer som vil være nyttige i en travel hverdag, sier rådgiver i Grønn Byggallianse, Kjell Petter Småge.

Grønn Byggallianse har også hentet inn eksperter på sertifiserings- og miljøledelsessystemer til driftskonferansen.

– Drifterene er gjerne ansvarlige for å følge opp disse systemene i det daglige. Vi tar også et blikk på hvordan de ulike ordningene svarer ut mål om helsefremmende og miljøvennlige bygg i praksis, forteller Småge.

I tillegg spør vi hva digitalisering av bygg og eiendomssektoren betyr for drifterene, og hvilken kompetanse som trengs for å drifte morgendagens bygg i dag.

Meld deg på her!