Full kontroll over Aquarea-systemet hjemme

Et nytt kontrollsystem til den nye serien av Aquarea-H luft/vann-varmepumper er nå tilgjengelig. Kontrolleren gjør at systemet er enklere å installere og bruke.

Den nye kontrolleren er designet for Panasonics Aquarea-H-serie og består av den mest avanserte teknologien på markedet. Kontrolleren har et elegant utseende med en høyoppløselig 3,5 tommers LCD-berøringsskjerm. Der får brukeren informasjon om varmepumpen i ren tekst og ikke koder. Slik blir det både raskere og enklere for brukere og installatører å administrere og vedlikeholde varmepumpen, uten å måtte ty til bruksanvisningen med en gang.

 

– Vi ser alltid etter muligheter som kan forbedre produktene for både brukere og installatører, og denne nye kontrolleren er et perfekt tilskudd til Aquarea-H-serien, sier Thor Harald Normann-Hellum, norgessjef for Panasonic Heating & Cooling.

Intelligent styring gir bedre brukervennlighet

I kontrolleren er det nye Aquarea Smartcloud-systemet integrert. Denne skybaserte tjenesten gjør at du kan styre og overvåke varmepumpen uansett hvor du befinner deg. Den har en sensor som kan aktiveres for å overvåke romtemperaturen i det rommet kontrolleren er montert. I tillegg kan du se varmepumpens energiforbruk daglig, ukentlig eller månedlig, hvilket gir deg en bedre oversikt til å styre kostnadene dine.

Aquarea H-serien leveres i modeller fra 3 kW til 9 kW, noe som gir varmepumpene energiklasse A ++. Du får med andre ord en bærekraftig løsning for boligen din dersom du er ute etter å redusere strømutgiftene.

 Publisert 11.10.2016