Norsk solenergiforening økte medlemstallet med 40 prosent

Norge har fått opp øynene for bruk av solenergi. Mange ønsker økt kunnskap og nettverk, og nye engasjerte medlemmer strømmer til Norsk solenergiforening.

I 2014 økte medlemstallet med over 40 prosent, og foreningen har nå over 400 medlemmer. I tillegg har lokalt engasjement materialisert seg i nye lokallag. Både Bergen, Trondheim og Sørlandet har nå egne lokallag, i tillegg til studentlag i Oslo og på Ås, melder Norsk solenergiforening.

 

Norsk solenergiforening ser en økende interesse for solenergi i Norge. Bilde: Styret ved Stanislas Merlet, Bjørn Larsen, Michaela Meir, Yngvar Søetorp, Mari Lyseid Auten, Lisa Henden Groth og generalsekretær Åse Lekang Sørensen. Harald Grytten, Simona Petroncini og Tommy Pedersen i styret var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Norsk solenergiforening

 

– Vi ser nå en positiv utvikling innen bruk av både solceller som produserer strøm og solfangere som produserer varme, sier Åse Lekang Sørensen i Norsk solenergiforening. - Solenergi er en klima- og miljøvennlig form for energiproduksjon, og et godt alternativ i norske bygg.   

Norsk solenergiforening er en interesseorganisasjon som jobber for økt kunnskap om og økt bruk av solenergi. Medlemsmassen inkluderer blant annet leverandører av produkter og tjenester, byggherrer og private som bruker solenergi og kunnskapsmiljøer, samt andre som er opptatte av potensialet solenergi har. Foreningen skaper tverrfaglige møteplasser, jobber for å bedre regelverket for solfangere og solceller, samt informerer om solenergi.

 

 

 

FORETAK

 

Tekniske Nyheter DA

Fjellveien 24
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB