Programmet for solenergidagen er klart

Solenergidagen 2015 arrangeres 8. mai i Ingeniørenes hus i Oslo. Solenergidagen arrangeres årlig, og har blitt Norges viktigste møteplass for de som arbeider med eller er interesserte i solenergi.

Blant årets foredragsholdere er Trine Skei Grande og  byråd Guri Melby fra Oslo kommune. Det vil også bli presentert målinger og erfaringer fra Kjørbo, Rudshagen, Svalbard og Nord-Sverige.

Solfangere leverer varme til passivhusene i Stenbråtlia borettslag i Oslo Foto: Aventa/Harald Kicker, JKU Austria

 

Dagen blir avsluttet med en samtale mellom Peter Bernhard, John Rekstad, Espen Johannessen, Tor Helge Dokka og Leif Høili hvor temaet er ” Solceller og solfangere - både og, eller enten eller”.

- "Solenergi – det smarte valget" er årets tema for Solenergidagen, forteller generalsekretær Åse Lekang Sørensen. – I fjor var det 170 deltakere på Solenergidagen, og vi forventer enda flere deltakere i år. Bruk av solceller og solfangere øker i Norge, og da er det viktig med møteplasser som dette. 

Solenergidagen tilbys til redusert pris ved påmelding før 24. april. Tekna delfinansierer et begrenset antall studentdeltakere, så studenter anbefales å melde seg på så snart som mulig.

Du finner programmet her!

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter DA

Fjellveien 24
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB